TemplateMAX - free joomla templates download.
Напишано од UNIFGRAND.mk
Посети: 7457
Печати

Во градот на текстилот Штип, имаме сопствен погон целосно наменет за производство на производи кои одат под сопствен бренд Унифгранд и Воман Менаџер. Со современ и нов машински парк, обучен работен тим, магацин со материјали и готови производи, можност за брза изработка на модел по желба на нарачателот.

СЛИКИ ТУКА ОД ПОГОНОТ, ВРАБОТЕНИТЕ, ЗГРАДАТА, КАНЦЕЛАРИИТЕ И СЛ.

partner banner

facebook-logo-square skype-s twitter-bird2-square