TemplateMAX - free joomla templates download.
Напишано од UNIFGRAND.mk
Посети: 7725
Печати

logo unifgrand

Производство и продажба на лична заштитна облека и опрема

Со задоволство можеме да констатираме дека Унифгранд за кратко време постана претпознатлив по убедливо најголемиот број на производи од текстил, со најголем лагер на производи изработени од материјали со европско потекло, а во сопствен погон во Штип. Имаме над ...... прозводи наменети за сите дејности кои овозможуваат удобност и пријатност при извршување и на тешки работни задачи. Кај нас можете да ги најдете сите прозводи кои се потребни за изгледот и работната униформа за секој Ваш вработен. Тоа е и целта на Унифгранд, да биде најдостапен и со само еден повик и порачка на само едно место да се добијат сите производи и изврши целосно ,,брендирање,, со работни униформи и заштитна опрема. Во тоа се уверени веке многу наши компании, со што е скратено нивното време и трошоци. Еден од најголемите наши предности е сопственото производство и можноста што ја има коминтентот, да ги порача сите неопходни производи по најдобри цени, со брз рок на испорака, изработени во сопствено македонско производство, со можност за комбинации на бои и модели како и можност за печатење или везење на истите. ПОседуваме сопствена моделара со што коминтетот има можност за изработка производ кој ке биде направен по негова желба. Тоа не прави единствени и не одвојува од сите останати компании.

Нашите вработени се на Ваше барање да понудат идејни решениа без оглед за каква професија се работи.

УНИФГРАНД - ЗА СЕКОЈА ПРОФЕСИЈА

partner banner

facebook-logo-square skype-s twitter-bird2-square